Pravá zimní procházka 23.1.

24.01.2010 15:48

Jelikož bylo opravdu nádherně, vyrazily jsme na procházku. Šly jsme sice jen na pole kousek od domu, ale přesto jsme zde strávily aspoń 2 hodiny. Sluníčko nádherně svítilo a s kombinací sněhu, bylo vše úchvatné. Tentokrát jsme vzali dummyka, atrapu zajíce a bažanta. Dummyk Lauris nejvíc bavil :). Pak jsme natahly 2 vlečky zajíce a bažanta, které Lauris s přehledem zvládla. Dokonce zvládala i klidy před zvěří a vždycky po chvilce se nechala odvolat i ze stopy.! Z těchto 2 hodin venku máme spoustu vynikajících fotek, na které jsem opravdu hrdá.., ale co by to bylo za fotky, kdyby na nich nebyla Lauris.

Jinak do fotogalerie se dostanete kliknutím na fotku. nebo kliknutím na odkaz: lauris.rajce.idnes.cz/23.1._Krasna_slunecna_prochazka_a_cviceni/#

  

Když jsme přišly domů, zavolal nám Petr od Behiška, jestli prý půjdeme ještě ven.Nemohly jsme nesouhlasit a tak jsme vyrazily - teď už, ale bez foťáku, protože panička na poli vybila baterky :). Šli jsme do lesů za Hartlůvkou tzv. ,,Na vysílač". Cesta byla prohrnutá a šlo se bezvadně. Lauris si dneska odpustila stopování a držela se u nás nebo před námi. Cestou zahučela na pár běžkařů a ochutnala ,,voňavé" krmení pro divočáky. S Behim si parádně zaběhala a zařádila. Domů jsme přišly asi kolem 17. hodiny, takže jsme byly venku celkově asi 4 a půl hodiny. Doma si Lauris lehla na svoji dečku a hned usla. Já jsem zatím vařila kuřecí polévku na véču :)