Den plný zábavy

28.12.2009 18:33

27.12.2009

Dneska se konal na cvičáku tzv. SRANDA ZÁVOD. Jedná se o soutěžení páníčka a psa, oba plní stejné disciplíny (když štěká pes, musí zaštěkat i páníček apod.). No prostě srandy kopec. I přes hárání, jsme pozvání přijaly a závodu se zúčastnily.

Byl sestavená dráha. 1. štěkání u zábrany 2.slalom mezi stromy 3.překonání kruhu 4. přeskok překážky 5. pak áčko to přelézal jen pes 6. sednutí na bednu a pes povely sedni, lehni, vstaň 7.prolezení klasickým žebříkem 8. překážková dráha s lyžařskými hůlkami (tam i zpět) 9. prolezení překážky podobné tunelu 10. pes dostal špekáček a páneček ,,medicínu" ...to vše bylo na čas a aby byla větší sranda, tak pesani měli na sobě třeba šátek a páníčci helmu, nebo čepici..

K našemu překvapení jsme vyhrály holčičí kategorii :) Domů jsme si odnesly krásný diplom, konzervu a lízátko :D noo a Lauris si vychutnala další špekáček. Bohužel jsem nefotila a tak si budete muset počkat, až mi někdo nějaké fotky pošle :)

  Odpoledne 

Domluvily jsme si procházku s naší novou kámoškou Eliškou a jejím páníčkem Jirkou. Je to taky zlatá retrívřice a ke svému krásnému věku (8) moc hezká a čilá. Holt je to další holka, kterou si Lauris oblíbila.

Vyrazili jsme do Nemojan, lépe za Nemojany do lesa. Chtěli jsme zkouknout pár ukrytých lomů a jak jinak se bezvadně projít. Tenhle kousek, jsme s Lauris ještě nestihly prozkoumat a tak to pro nás byla příjemná změna. Bylo tu opravdu nádherně s mnoha cestičkami podobně jako u vysílače za Hartlůvkou. Holky celou cestu na sobě neukázaly ani trochu únavy. Elča horlivě aportovala šišky a Lauris zase pořádala své turistické výlety po lese, jakoby to tu znala :) a aby toho nebylo málo, tak s Eldou pokřtila nový obojek od RedDinga v potoce a pak i v bahýnku. Celá procházka byla moc příjemná a doufám, že se sem zase někdy vypravíme a lesy ještě víc prozkoumáme.

  Eliška -naše nová kamarádka