27.2. - Procházka do Olšan

28.02.2010 17:56

V sobotu ráno jsme vyrazili jako správná banda ve složení - Lauris, Betty, Artuš a nový kámoš Max, z Rousínova do Olšan.

Cestou jsme potkali leonbergřici Eby a Artuš si tak po dlouhé době zařádil :). Lauris byla na začátku zase individualsta, hledala myši a na kámoše kašlala. Mezi tím Max (kříženec LR a GR) si parádně zařádil s Bett. Na poli bylo hooodně mokro, takže jsme šli snečím tempem, abychom se co nejvíce vyhnuli blátu a kalužím. Kousek před Habrovany se od nás Artuš s Eby odpojili a vrátili se do Rousínova. U Bolka jsme si dali oběd a autem se vraceli domů. Počasí bylo vydařené..bylo modro a nádherně hřálo sluníčko. Jsem ráda, že jsme poznali dalšího kámoše a jeho paničku. Laurince překvapivě padl do oka :) a chvilkama si dokonce hráli.

 

Úrazy:

Asi před 3 dny si Lauris nedala říct a lezla tam, kam neměla. To se jí vymstilo a přišla s naříznutým polštářkem. Naštěstí to nebylo nic vážného. Ranka je velká asi centimetr a na místě, na kterém jí to, podle chůze, nevadí.

Dneska pro změnu zkoumala místní houští a při ,,touze" co nejrychleji splnit povel ,,ke mě" se prodírala snad tím nejhorším místem, kterým mohla! Tentokrát to odneslo ucho. Měla na něm asi 3 trny a docela jí z těch ran tekla krev, až jsem se lekla, aby neměla natržené ucho. Naštěstí nic netržené nemá a léčí tedy jen nařízlý polštářek na pacičce, který desinfikujeme hypermanganem.

Dobrá zpráva:

Maminka naší Laury- Jessi bude opět maminkou. Termín porodu se neúprosně blíží - 1. termín má už za 9 dní. Takže jim přejeme, aby všechno proběhlo bez komplikací a narodila se minimálně tak úžasná štěnda, jako je Laurinka :)