Lednové procházky

22.01.2012 20:27

Je sice leden, ale sněhu jsme si skoro vůbec neužili...většinou nevydržel do druhého dne a nebo pro jistotu nenapadl vůbec :(. Chodíme každý den, opakujeme povely, zkrátka pořád dokola..

 

 

 

 

 

 

Další fotky: https://lauris.rajce.idnes.cz/14.-15.1/#

Včera (21.1.) jsme po dlouhé době vyrazili až do Pístovic. Nějak nám to časově vycházelo, tak proč ne..:). Na čtyřnožcích byla vidět radost, že se konečně jde někam, kde dlouho nebyli a že to je něco nového, hlavně pro Garpa, který tuto cestu šel teprve podruhé.  Asi největší úspěch zaznamenal Garpík, taky kdo jiný, když Laura už má veškeré učení a poznávání za sebou :P. V Pístovicích se Laura musela vyráchat v potoce, lovit klacky..malýmu to nedalo a pořád dokola pobíhal po ,,suchu" a snažil se dostat k ní, ale skrz vodu se mu moc nechtělo. Za mého povzbuzování (nevím, co si o mě lidé okolo mohli myslet,..) Garpík napřed šlápl do vody, pak udělal další krůček a asi zjistil, že mu to opravdu nic neudělá a cábral se s Lauris. Byla jsem nadšená, že zase udělal menší krůček dopředu a doufám, že společně s Laurou rozvineme na jaře jeho chuť a zálibu k vodě ;).

Krom toho všeho má Garp 5,5měsíce a tak se ani teď nevyhnul focení a trénování postoje, protože za 14dní se opět vypravíme na oba dny do Brna na DUO CACIB, kde se nám snad zadaří :)