DUO CACIB Brno 4.-5.2.2012

07.02.2012 20:37

Konečně jsme se dočkali a nadešel náš první výstavní víkend. Garpa jsem přihlásila na oba dny, ve třídě štěňat neměl konkurenci, ale stejně nám hlavně šlo o další zkušenosti a o posudky. V sobotu nás posuzoval MUDr.F.Nahodil a v neděli MVDr.V.Piskay. 

​Sobota:

V sobotu jsme do kruhu nastoupili poměrně brzo, bylo před námi jen pár dlouhosrstých výmaráků, tak jsme to měli brzo za sebou. Garp byl v kruhu jakýsi nervozní - hlavně ve chvílích kdy se k nám přiblížil p.rozhodčí. Nevím čím to bylo, protože Garp je poměrně velký suverén a jen tak se ničeho nezalekne..Prohlídka zubů se Garpovi vůbec nelíbila, ale tak nějak jsme to ustáli, i když myslím, že se Garpovi honily hlavou myšlenky typu, ať už je to za mnou nebo kudy odtud zdrhnout. Každopádně jsme si vyběhali VN1 a moc pěkný posudek. Ségra Babet si vyběhala VN2 a také nádherný posudek, no a maminka našich dvou třeštidel - Eliška si v třídě pracovní vyběhala V1, CAC.

posudek:

Skus nůžkový, chrup neúplný - chybí jeden M3 vpravo, typický mladý jedinec, dosud ve vývinu, výborná hlava, předhrudí a mechanika pohybu, živá povaha.

            Garp (Bright Barry Z Lulečských lesů) - VN1          Babetka (Bead Babette Z Lulečských lesů) - VN2

fotky z výstavy: https://lauris.rajce.idnes.cz/DUO_CACIB_Brno_-_4.2.2012_sobota/

Neděle:

Neděli jsme trávili ve společnosti Terky a Tylera . Čekání bylo o poznání delší než v sobotu, takže jsme většinu času chodily po stánkách a vybíraly našim zlatíčkám něco dobrého na zub. Na řadu jsme přišli snad kolem 12??.

Tento den mi přišel poměrně klidnější, Garp byl sice unavený, ale v pohodě a pan rozhodčí byl taky fajn. V kruhu se nám dařilo, Garpík stál jak primadona a ani zuby mu nedělaly problém, takže to asi nebyl problém v něm, ale v rozhodčím, protože tento nechal celou prohlídku zubů na mě a na Garpa si ani nesáhl :P. Odběhli jsme si kolečko, udělali poslední postoj a tím to skončilo. V podstatě nám nic extra nevytkl, jen to, že bych měla v běhu trošku zrychlit, abych to Garpovi nekazila..:D..holt jsem nechtěla běžet zbytečně moc rychle, aby malej neběžel jak tryskáč, nebo nedej bože nezačal skákat :). Do příští výstavy to budeme muset doladit ;). Takže konečný verdikt byl opět VN1 a pěkný posudek, jehož rozluštění mi dalo celkem zabrat - díky samým zkratkám :D.

posudek:

Dobrá stavba těla, silná kostra, výborná hlava, mírně převislá záď, dostatečný hrudník, strmější úhlení zadních konč., dobrá dynamika, dobré předvedení

     Garp (Bright Barry Z Lulečských lesů) - VN1

fotky z výstavy: https://lauris.rajce.idnes.cz/DUO_CACIB_Brno_-_5.2._nedele/

Za všchny fotky a pěkně strávený víkend děkuji Terče Křížové :)